Правила прийому до закладу

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 [0 Votes]

Правила прийому до закладу

Іванівська філія здійснює навчально-виховний процес за денною формою навчання.

Прийом дітей до дошкільного навчального закладу здійснюється на безконкурсній основі, як правило, відповідно до території обслуговування протягом календарного року на підставі заяви батьків або осіб, які їх замінюють, медичної довідки встановленого зразка, свідоцтва про народження дитини (копії), документів для встановлення батьківської плати.

Комплектування груп за віком передбачає перебування в ній дітей однакового віку або з різницею у віці.
Власник може встановлювати меншу від нормативів наповнюваність груп дітьми у дошкільному навчальному закладі.

Зарахування учнів до Іванівської філії здійснюється за наказом директора Улашанівського ліцею на підставі заяви батьків або осіб, які їх замінюють, а також копії свідоцтва про народження дитини, медичної довідки встановленого зразка, документів про наявний рівень освіти (крім дітей, які вступають до першого класу).

До першого класу переводяться або зараховуються, як правило, діти з шести років.
При переведенні, прийомі дитини до першого класу неприпустимим є проведення вступних випробувань, тестувань, співбесід, іспитів з перевірки її знань з навчальних предметів.

У разі потреби учень може перейти протягом будь-якого року до іншого навчального закладу .

У разі, якщо батьки або особи, що їх замінюють, всупереч висновку відповідної психолого-медико-педагогічної консультації відмовляються відправляти дитину до відповідної спеціальної загальноосвітньої школи (школи-інтернату), навчання дитини проводиться за індивідуальною формою.

  • Створено .
  • Переглядів: 482

Останні новини: