Географія

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 [0 Votes]

Диференційовані завдання

Збірник завдань з теми «Населення України та світу» покликаний надати допомогу в реалізації диференційованого підходу в процесі навчання у 8 класі, а також під час підготовки до ДПА та ЗНО. Посібник розраховано на вчителів географії, викладачів і студентів географічних спеціальностей вищих навчальних закладів.

Детальніше:Населення України та світу. Диференційовані завдання

  • Створено .
  • Переглядів: 518

Практикум з географії, 10 клас, профільний рівень

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 [0 Votes]

Практикум з географії

«Практикум з географії, 10 клас» - настільна книга для вчителів географії шкіл, де географія викладається на профільному рівні. У посібнику подано приклади практикумів: практичних робіт, семінарів, ділових ігр та творчих робіт, круглих столів, проектів, інтерактивних тренінгів, дискусій, екологічних та моніторингових досліджень

Детальніше:Практикум з географії, 10 клас, профільний рівень

  • Створено .
  • Переглядів: 1973

Атлас хмар. Навчальний посібник

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 [0 Votes]

Атлас хмар

Савельєв О. Г. Атлас хмар: Навчальний посібник. – Запоріжжя, 2015. – 20 с., іл.
В навчальному посібнику зібрана інформація по типам (видам хмар), яка прийнята в міжнародній метеорології. Автор дав коротку характеристику різним видам хмар: їх характерні ознаки, висоту розташування, загальний вигляд. Надані кольорові фотографії десяти основних родів хмар для визначення.
Рекомендовано керівникам туристсько-краєзнавчих гуртків, вчителям і учням загальноосвітніх шкіл, студентам профільних навчальних закладів, всім, хто цікавиться метеорологією та кліматологією.

Детальніше:Атлас хмар. Навчальний посібник

  • Створено .
  • Переглядів: 1789
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 [0 Votes]

Туристсько-рекреаційні ресурси Запорізького краю

Завдання до занять тематичного блоку «Туристсько-рекреаціні ресурси Запорізького краю: видатні об’єкти, дати, події, постаті”. Навчально-методичний посібник. / Головний редактор Шелегеда В.І. – Запоріжжя: КЗ «ЗОЦТКУМ» ЗОР, 2014. – 64 с. У посібнику надані завдання і відповіді І туру обласного заочного конкурсу знавців рідного краю «Моя мала Батьківщина - 2014» серед туристсько-краєзнавчих гуртків КЗ «ЗОЦТКУМ» ЗОР, які можна використовувати у якості дидактичних матеріалів при проведенні занять за навчальним блоком «Туристсько-рекреаційні ресурси: унікальні і видатні об’єкти, дати, події, постаті Запорізького краю», а також для організації моніторингу і контролю за якістю знань вихованців гуртків. В основі матеріалів посібника лежить використання ситуативно-проблемного підходу при проведенні занять гуртків. Розрахована на педагогів позашкільних закладів, методистів, вчителів, які займаються організацією туристсько-краєзнавчої роботи з учнівською і студентською молоддю.

Детальніше:Туристсько-рекреаційні ресурси Запорізького краю: видатні об’єкти, дати, події і постаті

  • Створено .
  • Переглядів: 1452

Збірник задач з географії

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 [0 Votes]

Збірник задач з географії

Г.П. Ромасишин, І.Б. Климюк та інші. Збірник задач з географії. Детальні розв'язки. Тернопіль, Лілея, 2013.
У збірнику подано основні типи задач і практичних вправ відповідно до навчальної програми Міністерства освіти і науки України, молоді та спорту. Деякі наявні у ньому задачі виходять за межі шкільної програми. Збірник містить важливі теоретичні положення, необхідні для  вирішення задач та детальні до них розв’язки з поясненням.

Детальніше:Збірник задач з географії

  • Створено .
  • Переглядів: 2018
  • 1
  • 2

Останні новини: