Android

Print Hammermill

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 [0 Votes]

Print Hammermill

Якщо ви шукаєте програму для друку документів із пристрою під керуванням OS Android, то Print Hammermill може стати саме тим додатком. Програма підтримує прямий друк на принтерах, що використовують Wi-Fi і Bluetooth зв’язок. Для роздрукування на таких принтерах комп’ютер не потрібний. Також ви можете друкувати на принтерах, що підключені до комп’ютерів під керуванням операційних Windows чи Mac OS, а також через сервіси Active Directory, Google Cloud чи по USB (потрібна версія Android 4.0+).
Для друку файлів по Wi-Fi ваш телефон чи планшет повинен бути підключений до тієї ж мережі, що і принтер. При старті Print Hammermill буде вести пошук всіх принтерів, що підключені до мережі. Якщо принтер знайдений та доданий у програму, то при наступному старті Print Hammermill буде самостійно пробувати з’єднатися із останнім використовуваним принтером. Якщо підключитися не вдається, можливо, на нього не має драйвера. Список підтримуваних принтерів можна подивитися на офіційному сайті програми.

Детальніше:Print Hammermill

  • Створено .
  • Переглядів: 1676

Math Helper

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 [0 Votes]

Math Helper

Math Helper - програма для вирішення математичних завдань курсу школи (з 8го класу ) та університету з покроковим рішенням. MathHelper незамінний під час складання іспитів, сесій, написання домашніх і контрольних робіт з математики, алгебри, геометрії, роботі з матрицями, системами рівнянь і векторами. Це дуже просто - ви вибираєте завдання, вводите умову і отримуєте відповідь.

Детальніше:Math Helper

  • Створено .
  • Переглядів: 1967

Кращий конвертер

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 [0 Votes]

Кращий конвертер

"Кращий конвертер" є одним з кращих конверторів одиниць вимірювань в GooglePlay. Не дивлячись на простоту зовнішнього вигляду, програма інтуїтивно зрозуміла і містить 25 категорій з більше 400 величин, які по мірі можливості будуть поповнюватися.

Детальніше:Кращий конвертер

  • Створено .
  • Переглядів: 1682
  • 1
  • 2

Останні новини: