Андріївські вечорниці в ДНЗ «Теремок» Іванівського НВК

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 [0 Votes]

Андріївські вечорниці у Іванівському НВК

Шляхи життя ведуть у невідомі далі, а от шляхи особистого і професійного зростання передбачувано приведуть до високого професіоналізму, постійного самовдосконалення та загальної пошани. Цих слів у повній мірі заслуговує вихователь ДНЗ «Теремок» Іванівського НВК Царук Людмила Василівна, чий рівень педагогічної майстерності здійснює черговий крок уперед.

11 грудня 2015 року в ДНЗ «Теремок» відбувся відкритий захід на тему: «Андріївські вечорниці». Свято, яке підготувала Царук Л. В., стало прикладом майстерної організації дітей з різних вікових груп. Кожна дитина отримала підтримку і шанс показати свій талант, розкрити хист до народної пісні або жартівливої сценки, продемонструвати свої знання народних обрядів. Захід допоміг розширити потенціал кмітливих і спритних учасників через ігри, конкурси, що були приправлені справжнім українським колоритом. Під час дійства, зал не полишала атмосфера радісного свята, пройнята традиціями і звичаями - спадком наших предків. Адже ми, українці – нація древня, свою духовну культуру наші пращури почали творити ще в дохристиянську епоху. І варто мати тонке почуття прекрасного, щоб вдихнути в древні повір’я нове життя, продемонструвати їх по-новому, але так щиро, щоб стало зрозуміло для кожного з присутніх.
А своєю присутністю на святі порадували директор Іванівського НВК – Вознюк Н.С., заступник директора по НВР – Ковальчук А.М., не оминула такої події і методист РМК – Рогальська Л.М., а також колектив ДНЗ «Теремок», батьки та рідні вихованців.
По закінченні свята всіх учасників пригощали варениками, адже українці славні не тільки унікальною обрядовістю, але й неповторними смаколиками, яких не знайдеш ніде в світі.
 Таким чином, минуле переплітається з сучасністю, покоління видатних вихователів отримує у свій список ще одне ім’я. З відкритим серцем, досягаючи нових висот, не забуваючи заквітчаної історії народу, до вершин йде ще одна людина, з-під крила якої в світ порине не одне молоде покоління і кожен з них понесе пагін того завзяття і працелюбства, який заклала їхня перша вихователька – Людмила Василівна Царук, а також її колеги – Оксана Петрівна Фелонюк, Жанна Миколаївна Данильчук, які завжди готові підставити плече допомоги.

  • Створено .
  • Переглядів: 1751

Останні новини: