Written by on

Кажуть, людина помирає не тоді, коли її поховали, а тоді, коли про неї забули. 30 березня минуло 40 днів, відколи у центрі Києва силовики розстріляли протестувальників. Вся Україна поминала героїв «Небесної сотні», і учні та вчителі Іванівського НВК також. Тоді і з’явилась пропозиція увічнити пам’ять Героїв майдану, насадивши поблизу школи алею.

Директор школи Матусець М.В. звернувся до головного лісничого Жуківського лісництва Свідзінського В’ячеслава Івановича, який щороку виділяє нашій школі безкоштовно саджанці для озеленення. В’ячеслав Іванович підтримав наш задум і запропонував саджанці каштанів.
Першого квітня у, День довкілля, вийшли всією школою садити дерева: старші школярі викопували ямки, носили воду, молодші підносили саджанці. Гарно потрудилися, з вогником. Тепер на пустирі поза школою простяглися рівненькими рядочками молоді деревцята.
Мине час, виростуть наші каштани і щовесни будуть запалювати свічки пам’яті, нагадуючи про тих, хто віддав своє життя, щоб ми жили в справедливому демократичному суспільстві.

Котик Роман, учень 9 класу, Іванівського НВК

Алея

Albums

AdmirorGallery 5.2.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.