Written by on

Щоб встановити шрифти потрібно:

Спосіб №1

Розпакувати архів, та визвавши контекстне меню на потрібному шрифті чи групі шрифтів (можна виділити декілька шрифтів та встановити їх одночасно) вибрати → «Установить».

Спосіб №2

Правий клік мишею на меню «Пуск» (на прикладі ОС Windows 10)→ Панель Управления → Оформление и персонализация → Шрифты → клікаємо на підменю → Просмотр, удаление, отображение и скрытие шрифтов.
Відкриються ваші встановлені шрифти. Щоб встановити завантажені, їх потрібно скопіювати у вікно, що ви відкрили (можна простим перетягуванням або використовуючи сполучення клавіш Ctrl + C для копіювання та Ctrl + V для вставлення).

Після даних маніпуляцій можна використовувати нові шрифти для творчості.

Якщо вам потрібно переглянути, які шрифти встановлені у вас на ПК, то використайте програму FontViewOK, що може працювати без встановлення. Її вікно поділене на дві частини. Пишемо будь-яке слово у відповідне поле і зразу ж бачимо як воно буде виглядати на різних шрифтах. Якщо ви бажаєте спочатку продивитися шрифти, а тоді вже вирішити чи вони потрібні, то вкажіть папку для програми у якій ці шрифти знаходяться. Програма аналогічно відобразить ваше слово на різних шрифтах, тільки уже із папки. Якщо шрифт для вас сподобався, то можете тоді його сміло інсталювати.

Скачати

Програма FontViewOK