Біологія

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 [0 Votes]

Система органічного світу

У навчальному посібнику розглядаються основні етапи становлення системи органічного світу від найдавніших часів до сьогодення. Описується становлення, розквіт та занепад класичної «шкільної» систематики, обґрунтовується неминучість переходу від неї до сучасних філогенетичних систем, які відображають відношення спорідненості між групами організмів. У другому розділі посібника описується сучасна структура системи органічного світу до рівня відділів та типів. Третій розділ присвячений принципам найменування організмів та їхніх груп, у т. ч. правилам вимови латинських назв таксонів. Метою навчального посібника є формування цілісного уявлення про історію та сучасний стан систематики як науки та розділу шкільного курсу біології.

Детальніше:Система органічного світу. Історія та сучасність

  • Створено .
  • Переглядів: 1524
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 [0 Votes]

Організація роботи з обдарованими учнями на уроках біології

Пропонований посібник присвячений питанням організації роботи з обдарованими дітьми на уроках біології та в позакласній роботі. У ньому вміщені уроки, заходи, які можна використати для поглиблення знань з предмета та виявлення обдарованих дітей. Для вчителів біології та студентів біологічних факультетів педагогічних університетів.

Детальніше:Книга "Організація роботи з обдарованими учнями на уроках біології"

  • Створено .
  • Переглядів: 445

Словник шкільної термінології. Біологія

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 [0 Votes]

Словник шкільної термінології. Біологія

Пропоноване видання орієнтоване на учнів та вчителів. У словнику зібрані найпоширеніші терміни, вживані в галузі біології й передбачені для вивчення шкільною програмою. Перша частина словника містить російські відповідники українських термінів і тлумачення біологічних понять. Друга частина видання становить собою перекладений словник з російської мови українською. Сподіваємося, що видання стане незамінним помічником у процесі вивчення шкільного курсу біології, а також буде корисним для всіх, хто цікавиться біологією.

Детальніше:Словник шкільної термінології. Біологія

  • Створено .
  • Переглядів: 1813
  • 1
  • 2

Останні новини: