ІІ етап обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності та виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 [0 Votes]

ІІ етап обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності

23 березня 2023 року в приміщенні Улашанівського ліцею імені Володимира Марковського відбувся ІІ етап обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності та виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва колективів закладів загальної середньої освіти та Будинку дитячої та юнацької творчості Улашанівської сільської ради. На огляд завітали гості з Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

На початку програми була представлена виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва. Для огляду було організовано екскурсію по виставці, де гості мали змогу ознайомитися із цікавими та оригінальними експонатами створеними у різних техніках.
Концертна програма, складалася з 18 номерів вокального, хореографічного, літературно-мистецького, театрального, фольклорного жанрів.
По завершенню свята до всіх присутніх звернулися Дмитро Бойчак заступник Улашанівського сільського голови, Михайло Маринюк директор Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, Інна Стельмах ізавідувач навчально-методичного відділу художньо-естетичного виховання школярів, Василь Власюк голова профспілки та Оксана Кравченко головний спеціаліст з питань культури відділу з гуманітарних питань Улашанівської сільської ради.
Щиро вдячні всім і кожному за свято творчості! Слава Україні!

Повна новина за посиланням.