Print Hammermill

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 [0 Votes]

Print Hammermill

Якщо ви шукаєте програму для друку документів із пристрою під керуванням OS Android, то Print Hammermill може стати саме тим додатком. Програма підтримує прямий друк на принтерах, що використовують Wi-Fi і Bluetooth зв’язок. Для роздрукування на таких принтерах комп’ютер не потрібний. Також ви можете друкувати на принтерах, що підключені до комп’ютерів під керуванням операційних Windows чи Mac OS, а також через сервіси Active Directory, Google Cloud чи по USB (потрібна версія Android 4.0+).
Для друку файлів по Wi-Fi ваш телефон чи планшет повинен бути підключений до тієї ж мережі, що і принтер. При старті Print Hammermill буде вести пошук всіх принтерів, що підключені до мережі. Якщо принтер знайдений та доданий у програму, то при наступному старті Print Hammermill буде самостійно пробувати з’єднатися із останнім використовуваним принтером. Якщо підключитися не вдається, можливо, на нього не має драйвера. Список підтримуваних принтерів можна подивитися на офіційному сайті програми.

Для друку по Bluetooth принтер та телефон чи планшет повинні бути близько один до одного (не дальше 3 метрів) та на них повинен бути активований Bluetooth. Для додавання принтера даним способом краще скористатися майстром, що проведе через основні етапи підключення. На відміну від Wi-Fi принтерів, Bluetooth принтери не знаходяться автоматично. Але після успішного додавання програма буде пробувати з’єднатися із ним кожен раз, як тільки він буде доступний. Для друку по Bluetooth принтері потрібно інсталювати для нього драйвери. Якщо у вас є принтер, що підтримує і Wi-Fi і Bluetooth — використовуйте Wi-Fi, оскільки друк таким способом більш стабільний і швидший.
Щоб друкувати на принтері, що підключений до ПК під керуванням ОС Windows першим ділом його потрібно зробити загальним, тобто надати спільний доступ (якщо ви цього ще не робили). Для цього потрібно зайти в панель управління → Перегляд пристроїв та принтерів→ знайти свій та, визвавши контекстне меню зайти у властивості принтера, потім знайти вкладку доступ, та поставити галочку навпроти «Спільний доступ до даного принтера».  Після даних дій запустіть Print Hammermill і виконайте пошук доступних принтерів. Самий простий спосіб знайти принтер — це запустити Помічника Встановлення принтерів, де потім потрібно вибрати, що ваш принтер підключений до комп’ютера, а потім вибрати тип комп’ютера — Windows. Ви побачите список принтерів, їх буде скільки, скільки підключено до ПК. Виберіть той, через який буде здійснюватися друк.
Shared printing потрібно вибрати якщо ваш принтер не розпізнався, чи якість друку вас не задовольняє. Для цього потрібно встановити клієнтську програму PrintHand на ваш ПК під керуванням операційної Windows чи Mac. Дана програма зробить спільними всі принтери, що підключені до комп’ютера, в тому числі і по локальній мережі. За допомогою клієнтської програми PrintHand ви можете керувати доступними принтерами (дозволяти чи забороняти друк на них). Крім того при даному способі друку якість та коректність друку буде вища, оскільки при такому способі використовується драйвер вашого принтера, що встановлений на ПК. Безкоштовна програма PrintHand може автоматично завантажуватися при старті ПК і робити ваші принтери постійно доступними, позбавляючи вас від проблем та головної болі.
PrintHand підтримує віддалений друк, використовуючи Google Cloud. Ця служба дозволяє друкувати документи віддалено, де б ви не знаходилися через мережу інтернет. Але для цього потрібний акаунт Google, щоб додавати та керувати принтерами, та встановлений браузер Google Chrome. Щоб на вашому принтері можна було друкувати, потрібно його спочатку додати та «розшаити»,використовуючи налаштування Google Cloud Print (більш детально читайте на сайті Google Cloud Print). Щоб додати принтер перейдіть за адресою chrome://devices/ (потрібно ввести у адресну стрічку браузера Chrome).

 

Проте деякі принтери напряму підтримують роботу із хмарою Google.

Shared printing роздрукує:

Google Play

Сайт програми