Профспілка

Голова профспілки Іванівського НВК Гук Т. М.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 [0 Votes]

Голова профспілки Іванівського НВК

Профспілкова організація працівників освіти та науки України Іванівського НВК здійснює свою діяльність згідно з чинним законодавством України: Конституцією України, Закону України «Про профспілки, їх права та гарантії діяльності», Статутом профспілки працівників освіти, науки України, Положенням про первинну профспілкову організацію, Постановами вищих керівних профспілкових органів та іншими нормативно-правовими документами, що регулюють внутріспілкову діяльність. У роботі допомагають довідники «Правовий захист учителя» та «Довідник голови первинної профспілкової організації».  Профспілковий комітет веде листування, звітує про проведену роботу.

У питаннях колективних інтересів первинна профспілкова організація здійснює представництво та захист інтересів працівників Іванівського НВК незалежно від їх членства у профспілці.

У питаннях індивідуальних прав та інтересів своїх членів профспілки профспілкова організація здійснює представництво та захист у порядку, передбаченому законодавством і статутом профспілки.

Згідно вимог Статуту та Положення про первинні профспілкові організації разу рік планується робота ПК та комісій, план погоджується на профспілкових зборах. План роботи ПК, комісій, список складу профактиву школи знаходяться у профспілковому куточку. Для роботи профкому оснащено окреме місце в методичному кабінеті, де зберігається документація, колективний договір, правила внутрішнього трудового розпорядку роботи школи. Робота профкому ведеться гласно та відкрито.

Holova profspilky1.JPGHolova profspilky.JPGHolova profspilky3.JPG
 

  • Створено .
  • Переглядів: 1700

Останні новини: