Тиждень англійської мови в Іванівському НВК

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 [0 Votes]

Тиждень англійської мови в Іванівському НВК

З 21.11. до 25.11. на базі Іванівського НВК проходив тиждень англійської мови.

«First day: Crossword»: тиждень англійської мови розпочався стрімко і весело. Перший день був присвячений кросвордам і ребусам. Команда кожного класу намагались вибороти для свого класу перемогу.

Завдання: сім рівнів завдань, кожне наступне можна було отримати тільки при виконанні попереднього, працювати над завданнями дозволялось лише на перервах або після уроків.

Перше місце – з 118 балів набрано 108 – 6 клас,

Друге місце – з 118 балів набрано 104 – 5 клас,

Третє місце – з 118 балів набрано 97 – 9 клас.

«Second day: Olimpis»: 14 учнів школи долучились до участі у Міжнародному дистанційному освітньому конкурсі «Олімпіс 2016 – Осіння сесія».

Найактивнішими учнями стали:

Тимчук Вадим – 8 клас,

Семенюк Юлія – 5 клас,

Марчук Софія – 5 клас,

Кравчук Віталій 8 клас

та учні 6 класу.

«Third day: Magical lesson»: у 3 класі було проведено урок-подорож «Мій улюблений предмет». На якому учні подорожувати магічними країнами шкільних предметів.

«Fourth day: Hello, my future teacher»: наступним пунктом тижня англійської мови було заняття з вихованцями дошкільного навчального закладу «Теремок». Заняття пройшло в легкій і невимушеній атмосфері, вихованці легко сприйняли ігри і заняття, весело реагували на іншомовні слова і залюбки використовували їх у іграх запропонованих вчителем.

«Fifth day: Welcome to my lessons»: на завершення тижня англійської мови було проведено ряд відкритих уроків. Учні були задоволені можливістю продемонструвати свої знання, вміння та навички.

2.jpg4.jpgcam04115.jpg5.jpg1.jpg3.jpg

  • Створено .
  • Переглядів: 1041

Останні новини: