День юного натураліста у Іванівському НВК

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 [0 Votes]

День юного натураліста у Іванівському НВК

У вересні юннати і педагоги Іванівського НВК відзначили традиційний День юного натураліста. Щороку з метою підвищення інтересу учнівської молоді до питань охорони довкілля навчальними закладами України проводиться акція «День юного натураліста». Юннати саджали дерева, згадували відомих вчених-натуралістів, створювали флористичні композиції. Одночасно з проведенням символічної акції як присвяті геніальним науковцям, юннати проводять дослід з агротехніки висаджування дерев. У першій частині свята діти показали свої знання про навколишній світ, природу, тварин, птахів.

Також відбулася посвята учнів 5 і 6 класів в юні натуралісти. Після чого діти проголосили урочисту обіцянку юних натуралістів. У другій частині свята учні приймали активну участь у різних конкурсах: «Впізнай птаха», «Коні на припоні», «Дружні удавчики», «Вправні рибалки», «Швидкі» пінгвіни».
25 вересня була проведена виставка виробів із природних матеріалів та конкурс екологічних плакатів «Збережемо наступним поколінням». Серед учнів 1-4 класів був проведений конкурс малюнків «Моя улюблена квітка». Між 8-9 класами конкурс «Біо-еврика». В усіх класах була проведена паспортеризація квітів.

  • Створено .
  • Переглядів: 1917

Останні новини: