Звіт директора

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 [0 Votes]

Zvit dyrektora

19 червня 2015 року у Іванівському НВК відбувся звіт директора.

ПРОТОКОЛ
звіту керівника Іванівського НВК Вознюк Н.С.
перед педагогічним колективом та громадськістю
від 19.06.2015 р.

                                                                                  Присутні:  працівників школи – 22
            батьків – 20
                                                                                   учнів – 5

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1.    Звіт директора школи  Вознюк Н.С. про діяльність за 2014-2015 навчальний рік.
2.    Звіт голови батьківського комітету Тимчука В.М. про використання позабюджетних коштів.
3.    Оцінка діяльності директора учасниками загальних зборів. 1. Слухали Вознюк Наталію Сергіївну, директора школи, яка дала звіт про свою діяльність протягом 2014-20154 навчального року; розповіла про охоплення освітою дітей шкільного віку у мікрорайоні школи, про результативність навчальної діяльності школярів, дала високу оцінку методичної роботи педагогічного колективу, відзначила поліпшення роботи з самоврядування і роботи батьківського комітету школи, без якої не було б досягнуто таких успіхів.
Виступили
Ковальчук Антоніна Миколаївна, заступник директора з НВР. Вона відзначила стабільність роботи колективу, комфортність мікроклімату у школі. Сказала, що Наталія Сергіївна користується заслуженим авторитетом і повагою серед працівників школи, учнів, батьків. Дала високу оцінку діяльності директора школи. Гук Тетяна Миколаївна, голова профсоюзного комітету школи.
Вона відзначила, що Наталія Сергіївна - ініціатор усіх творчих починань у школі, наполегливо та планомірно працює з педколективом щодо вирішення навчально-виховних задач. Вона вмілий керівник, гарний господар. Постійно займається благоустрієм школи, вимоглива до себе і підлеглих і в той же час готова прийти на допомогу до кожного члена колективу. Завжди вислухає, дасть пораду, як краще поводитися в тій чи іншій ситуації, узгоджує свої рішення з профсоюзним комітетом школи. Визнала роботу директора задовільною. Мазур Владислав, учень 8-го класу,голова учнівського самоврядування.
Від імені всіх учнів Владислав сказав, що дітям приємно  навчатися у школі, якою керує Наталія Сергіївна. За останні місяці учні спостерігали, що в школі відбуваються зміни в кращу сторону. Наталія Сергіївна уважна до своїх співпрацівників і до нас, учнів. Вона завжди приділяла увагу, давала пораду, слідкувала за порядком у школі, проводила уроки і контролювала навчально-виховну роботу школи. Вважає роботу директора задовільною. 2. Тимчук  В.М.  прозвітував про те,що батьками було зібрано 3500 грн. для придбання будівельних матеріалів для поточного ремонту НВК.

 

3. Оцінка діяльності директора учасниками загальних зборів.

У таємному голосуванні взяли участь – 47 осіб.
Визначили роботу директора школи задовільною – 47осіб.
Визначили роботу директора школи незадовільною – 0 осіб.     Вирішили Вважати роботу директора школи  Вознюк Н.С. задовільною.
Голова зборів                           Н.С.Вознюк Секретар зборів                       О.М.Семенюк

 

Скачати у форматі *.docx