День безпечного Інтернету 2019

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 [0 Votes]

У другий день, другого тижня лютого щороку проводиться «День безпечного Інтернету». Цього року цей день припав на 5 лютого. Учні та педагогічний колектив Іванівського НВК разом із 140 країнами та мільйонами людей зі всього світу також приєдналися до цієї акції.

Основна мета заходу – це просування безпеки та позитивне використання цифрових технологій, особливо, дітьми та молоддю, а також рух до позитивних змін та підвищення освіченості з питань безпеки онлайн.

Окремо було проведено захід для учнів початкових класів. Обговорено основні небезпеки, які можуть чекати на довірливих користувачів та способи їх уникнення. Учні переглянули презентацію «10 золотих правил безпеки в Інтернеті для дітей».

Із учнями 5-9 класів проведено бесіду на тему «Що таке безпечний інтернет?» Всі діти отримали номер координаційного центру із надання правової допомоги». 

Із учнями 7-9 класів проведений урок на тему «Інтимні селфі в Інтернеті – жарт чи небезпечний ризик?» та переглянута презентація на таку ж тему. Переглянуто відеоролик «Online сексуальне насильство над дітьми»

Використовувалися матеріали видавництва Ранок

  • Створено .
  • Переглядів: 560

Останні новини: