Педагогічна рада «Про вибір та замовлення підручників для 5 класу та педагогічних працівників Іванівського НВК»

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 [0 Votes]

ПЕДАГОГІЧНА
РАДА № 2
ВІД 14.02.2018

 

Протокол №2

Засідання педагогічної ради, що відбулося 14 лютого 2018 року
Присутні: 11 вчителів, 1 вихователь
Відсутні: 1 вихователь

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про вибір та замовлення підручників для 5 класу та педагогічних працівників Іванівського НВК.
    Слухали: в.о. директора, яка сказала, що необхідно вибрати підручники для учнів 5 класів , список підручників опрацьований та вибраний вчителями.

Підручники для учнів 5 класу з зарубіжної літератури обрано автор Ніколаєнко О.Н., Конєва Т.М., Орлова О.В., Зуєнко М.О., Кобзар О.І.

Виступила: Онойко Ю.П. вчитель української мови та літератури, яка повідомила, що для 5 класу вирішила обрати підручник з української мови автор Заболотний В.О.. Заболотний В.В., та з української літератури автор Авраменко О.М.

Виступила: вчитель математики Нестерко Л.В., яка повідомила, що для учнів 5 класу найкращим буде підручник з математики: автор Тарасенкова Н.А., Богатирьова І.М., Бочко О.П. Коломієць О.М., Сердюк З.О.

Виступила: Козак І.Л. , вчитель англійської мови, яка розповіла про те, що для учнів 5 класу найкращий підручник автор Карпюк О.Д.

Виступила: Ковальчук А.М., вчитель природознавства та основ здоров’я, яка сказала, що для учнів 5 класу найкращий підручник з природознавства: автор Коршевнюк Т.В., Баштовий В.І. та з основ здоров’я: автор Бойченко Т.С., Вкасиленко С.В., Гущина Н.І., Василашко І.П., КовальН.С., Гурська О.К.

Проект рішення:

1.Затвердити вибір та замовлення підручників для 5 класу та педагогічних працівників Іванівського НВК.

Голова педагогічної ради школи:                  Л.М. Власюк
Секретар:                                                        Л.П. Іванчук

Додаток 2 до листа МОН: