AV Uninstall Tools Pack

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 [0 Votes]

AV Uninstall Tools Pack

Антивіруси - це потрібні програми, оскільки стоять на сторожі вашого цифрового життя. Але часто буває необхідно видалити стару версію і встановити нову або поміняти антивірус на інший. Коли діло дійде до видалення, можуть початися із цим проблеми. Це і помилки, і неправильне видалення із залишенням записів у реєстрі і в файловій системі. Якщо це трапилося, то потрібно скористатися безкоштовним пакетом програм AV Uninstall Tools Pack. Пакет містить в собі більше сорока утиліт для видалення різних антивірусних програм. Відкриваєте AV Uninstall Tools Pack, вибираєте, який антивірус у вас був встановлений та запускаєте відповідну утиліту. Для кожної утиліти для видалення антивірусів своя інструкція. Слідкуйте за підсказками.

За допомогою AV Uninstall Tools Pack можна видалити всі сліди антивірусних програм - файли, що залишилися, записи в реєстрі, служби, драйвери. Також до складу AV Uninstall Tools Pack включені утиліти для скидання паролів антивірусних програм.

Перед використанням AV Uninstall Tools Pack спочатку спробуйте видалити антивірус стандартним способом. Більш детально читайте у файлі Readme.txt, що міститься в папці з програмою AV Uninstall Tools Pack.

Сайт програми

  • Створено .
  • Переглядів: 1954

Останні новини: